Nyproduktion

Vemdalsskalet Vemdalsporten 43

Vemdalen, Härjedalens kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
1 167 m²
Driftkostnad
35 755 kr/år
Nyproduktion

På ett riktigt fint läge på Vemdalsporten uppförs en fantastiskt fin fjällstuga som beräknas vara klar för inflyttning inför sommaren 2022. Huset på bilderna är ett tidigare färdigställt hus, köparen har gjort tillval såsom bod, altan och överbyggd entré.

Detta är det fjärde och förmodligen sista huset som uppförs i denna fina utformning i området, så det gäller att vara med!

Bilderna är tagna i ett redan uppfört hus i grannskapet som färdigställdes i fjol och som nu har nöjda ägare. Huset som uppförs på Vemdalsporten 43 är i det närmsta helt identiskt; panoramafönster och kamin i storstugan, loft, bastu med relax och egen utgång, rymlig hall och många sovplatser. Här finns allt som krävs av ett riktigt bekvämt och modernt fjällhus och lite till. Här bor du med närhet till naturen, längdspår alldeles nära, Vemdalsskalets alpina anläggning och Skalets torg med restauranger och butiker. Tomten är noggrant utvald för att möta dina krav på sol, utsikt, närhet till längdåkningsspår, skoterled och natur.

Välkommen in på 3D visning av det redan uppförda huset och upplev interiören och materialvalen som är rigoröst genomtänkta av en skicklig inredningsdesigner. I 3D-vyn finner du även planskiss och mätinstrument så att du kan börja möblera! Observera att samtliga foton är tagna i ett redan uppfört hus och är alltså inte huset som säljs. Vitvaror, köket och bastudörr är uppgraderade, i övrigt är huset i det nästan identiskt. På drönarfotona ser du vart huset finns. Garderoberna i planskissen ingår inte.

Det finns eventuellt möjlighet till visning på plats i det färdigställda huset, kontakta mäklaren - endast exklusiva visningar! Välkommen hem till Vemdalsporten 43!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakt

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Evelin Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
0706 58 30 40