Nyproduktion

Mosippestigen 3B

Rörbäcksnäs, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
91 m²
Byggår
2022
Förening
BRF Rörbäcksnäs Fjällby
Om föreningen
Avgift
3 840 kr/mån
Driftkostnad
17 184 kr/år
Nyproduktion

Likt inget vi tidigare skådat i så gemytlig och naturnära miljö kommer det under 2022-2023 uppföras en förening, en fjällby, unik i sitt slag tack vare de generösa mervärdena och genuina valen som erbjuds som standard.

Med 5 minuter till Sälens nya flygplats, 10 minuter till Tandådalen-Hundfjället och 15/20 minuter till Stöten har vi här en fantastisk mix av både de lugna och ostörda samtidigt som vi är nära de absolut bästa pisterna i Sälen. Här kommer man kunna vara en del av en liten fjällby med magisk natur där stora tomter ger generösa mellanrum mellan husen och gott om plats för parkering. Föreningen kommer byggas upp med servicestation/vallamöjligheter och förråd/skotergarage om hela 14 kvm som dessutom ingår i priset!

Med fokus på mervärden, fjällkänsla och funktion planeras detta gedigna projekt och i tomtgräns går både längdskidspår och Rörbäcksnäs kända cykelleder. För den skotertokiga passerar även skoterlederna strax bortanför och man är snabbt uppe på fjällsidornas leder.

Här är inte huvudfokuset alpin skidåkning, men det är inte mer än några minuter till närmsta skidanläggning för dig som önskar det bästa av två världar. Totalt kommer det byggas 18 bostadsrätter i parhus och fristående stugor med nära till allt och med mycket inpå knuten. I båda hustyperna bor du med känslan av eget hus men med bekvämligheterna av att ingå i en förening. Självklart finns både braskaminer och bastu i båda storlekarna och man gör även utrymme för uteplatser, allt för att det ska vara så trevligt som möjligt att nyttja årets alla månader. 12st bostadsrätter i parhus och 6st bostadsrätter i fristående Minimax-hus erbjuds! Till båda storlekarna ingår ett skotergarage om cirka 3,5x4 meter + servicestation/vallamöjligheter.

Brf Rörbäcksnäs Fjällby har beräknat tillträde Q3 2023.
Inget förskott vid Förhandsavtal tas ut. Full debitering av likvid sker vid tillträde.
Försäljningsstart Q1 2022.
För säljbok, leveransdeklaration, ritningar, situationsplan och mer information, se ''dokument''.

För mer information och reservation - kontakta ansvarig mäklare Ronja!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakt

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Ronja Renheim, SkandiaMäklarna Sälen