Peos backe tomt nr 1 nyproduktion

Solsidan, Storhogna, Berg Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143,9 m²
Tomtarea
1 410 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
24 600 kr/år

Fantastisk utsikt mot Storhognafjället och soligt högt läge, nära till pist och längdspår.

På denna vackra tomt i fjällsluttningen väntar ett riktigt praktfullt fjällhus på att bli byggt. Husets storstuga kommer med fjällkänsla; panoramafönster med utsikt och öppet ända till nock. Här placeras kamin att mysa framför efter en dag på fjället eller under kuriga kvällar. Det blir gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Köket kommer att ligga i anslutning till storstugan och vara fullt utrustat med gott om utrymme. Efter en dag i skidspåret eller backen kan ni slappna av i husets stilrena bastu. Badrummet utförs i grått kakel och klinker och kommer att ha altandörr rakt ut till altanen och husets badtunna.

Huset kommer att ha energieffektivt värmesystem, vattenburen golvvärme i hela markplanet via en luftsvärmepump. Ventilation med energiåtervinning bidrar även det till låga driftskostnader.

Med ett flott och rymligt utförande lämnar huset lite eller inget mer att önska. Utförandet exteriört blir ljust brunlaserad timmerpanel med knutar. Tak av plåt med tegelpannemönster. Altan på alla sidor runt hela huset gör att du kan njuta av solen från altanen oavsett årstid och tid på dagen.

Interiören blir påkostad och av hög kvalité, 1-stavs ekparkett och klinker på golven. Borstad träpanel på alla väggar och i flera av taken.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten av markägaren och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Fotografierna är tagna i ett likadant hus. Möjlighet finns till visning i huset där bilderna tagits, kontakta mäklaren för tidsbokning!

Under dokument finns ritningar.

Välkommen att vara med från byggstart och välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen