Domherrevägen 2

Storhogna, Berg Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
1 145 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
31 200 kr/år

Välkommen hem till detta fantastiska fjällhus på Dalvallen i Storhogna. Här är ett genomtänkt fjällhem för dej som ställer höga krav på ditt fjällboende. Huset är enplansvilla med högt i tak med 4,5 m upp till nock och ljust rymligt loft som är öppet ned mot storstugan. Braskaminen står centrerat och sprider värme och mysfaktor. Köket som är i öppen planlösning med vardagsrummet har utsikt genom stora fönster från golv till tak på gavelsidan. Här finns tre sovrum, varav ett master bedroom. Det finns ett stort badrum med bastu samt en ytterligare WC separat.

Planerat är att inreda huset enligt exempelbilderna på panel och sovrum med bred liggande laserad träpanel och 1-stavs ekparkett.

Med ett flott och rymligt utförande lämnar huset lite eller inget mer att önska. Panelen exteriört blir målat enligt köparens önskemål, bilderna är exempel. Tak av plåt. Altan på alla sidor runt hela huset gör att du kan njuta av solen från altanen oavsett årstid och tid på dagen.

Garage är möjligt som tillval, 250 000 kr för kallgarage, 350 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.
Invändigt kan byggas huset enligt köparens önskemål inom vissa ramar.

Ytskikten interiört är valfria, det går att välja golv, väggar och kök. Kök till ett värde av 100 000 kr ingår, överstiger ert köksval den summan debiteras extra. Bland bilderna finns exempel på olika typer av interiörpaneler.

Huset kommer att ha energieffektivt värmesystem, vattenburen golvvärme i hela markplanet via en luftsvärmepump. Ventilation med energiåtervinning bidrar även det till låga driftskostnader.

Från storstugan kommer du ut på den stora altanen som vetter mot Storhognafjället och badar i sol när den tittar fram. Altanen går runt hela huset, från master bedroom och badrum kommer du ut på terrassen på husets baksida. Altanen kan sammanfogas med ett eventuellt förråd eller garage som finns som tillval.

Huset har inte bara genomgående hög standard och komfort utan även fantastiskt läge fjällets sluttning, i mitten av det Dalvallen. Anslutningsspår till skidbacken och längdskidspåret finns ett par hundra meter från tomten.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa huset köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Fotografierna och renderingar är för inspiration.

Under dokument finns ritningar och karta som visar tomtens läge.

Välkommen hem till Storhogna, välkommen till fjälls!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen