Domherrevägen 4

Storhogna, Berg Se på karta

5 450 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 551 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
31 200 kr/år

Designa ditt eget drömhus!

Fantastisk utsikt mot Storhognafjället och soligt högt läge, nära till längdspår, skoterled och anslutningspår till alpin skidåkning.

På denna vackra tomt i övre delen av Dalvallen väntar ett riktigt praktfullt fjällhus på att bli byggt enligt din smak. Exteriör och planlösning är bestämt. Invändigt byggs huset enligt köparens önskemål inom vissa ramar. Ytskikten interiört är valfria, det går att välja golv, väggar och kök. Kök till ett värde av 100 000 kr ingår, överstiger ert köksval den summan debiteras extra. Bland bilderna finns exempel på olika typer av interiörpaneler.

Husets storstuga kommer med fjällkänsla; panoramafönster med utsikt och öppet ända till nock. Här placeras kamin att mysa framför efter en dag på fjället eller under kuriga kvällar. Det blir gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Köket kommer att ligga i anslutning till storstugan och vara fullt utrustat med gott om utrymme. Efter en dag i skidspåret eller backen kan ni slappna av i husets stilrena bastu. Badrummet utförs i kakel och klinker och kommer att ha altandörr rakt ut till altanen.

Huset kommer att ha energieffektivt värmesystem, vattenburen golvvärme i hela markplanet via en luftsvärmepump. Ventilation med energiåtervinning bidrar även det till låga driftskostnader.

Med ett flott och rymligt utförande lämnar huset lite eller inget mer att önska. Utförandet exteriört blir brunlaserad timmerpanel med knutar. Tak av plåt. Altan på alla sidor runt hela huset gör att du kan njuta av solen från altanen oavsett årstid och tid på dagen.

Garage är möjligt som tillval, 250 000 kr för kallgarage, 350 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Fotografierna är för inspiration och är tagna i två likadana hus som byggts under 2020. Möjlighet finns till visning i huset där bilderna tagits, kontakta mäklaren för tidsbokning!
Under dokument finns ritningar på huset och på garage.

Husbyggaren heter Husdirekt i Jämtland AB och har under det senaste året producerat drygt tio hus av denna modell i området med idel nöjda kunder.

Välkommen att vara med från byggstart och välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen