Slagavallen Vonks väg 76

Härjedalens kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 751 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
28 951 kr/år

Känslan när man kliver ut på altandäcket och slår sig ner mot den vackert grånade träfasaden och vilar ögonen på naturen som här omger en är svårslagen. Denna fastighet har ett av Slagavallens finaste lägen med en panorama vy över fjällen så långt ögat kan nå. Här ser man både Sonfjället, Hovärken med skidbackar och Sömlingshågna med Lofsdalen och Lofssjön i dalgången. En storslagen vy som upplevs bäst på plats för att helt tas in.

Längs med den vackert slingrande vägen mot Sörvattnet ligger Slagavallen på en öppen plats med fantastisk utsikt över fjäll och natur. Läget är högt och fritt och populärt för dess snösäkra läge både för skoter- och turåkare. Området är naturskönt och varierar dramatiskt efter årstiderna. Sommartid finns här vacker miljö att vandra och plocka bär i samt fina fiskevatten.

Stugan har en ljus och vilsam interiör där man från både kök och storstuga kan njuta av de vackra fjällvyerna året om. Här bor man med modern komfort med gedigna inslag som ger den där rätta fjällstugekänslan. Ett vackert och rejält trägolv i storstugan med synliga takbjälkar och öppen spis med insats ger en härlig miljö för avkoppling och umgänge. Köket har en robust vedspis som ger en extra värmekälla och även kokplatta. Här finns två mysiga sovrum och ett badrum med duschkabin och förbränningstoalett. Stugan har genomgått en omfattande renovering under de senaste åren. De smakfullt utvalda möblerna ingår så det är lätt för en ny ägare att flytta in och sätta sin personliga prägel på inredningen.

En stor bonus är den fristående längan med bastu och relaxutrymme. Ett härligt sätt att runda av dagen på fjället med att tina upp i en vedeldad bastu med en vacker utsikt och kanske något kallt att dricka - är inte det livskvalitet så säg! Relaxdelen har en egen liten kamin och framförallt två stora panoramafönster i vinkel som ger en sanslös utsikt över fjällen, Lofsdalen och Lofssjön. Här sitter man gärna året om och njuter av vyn som är lika vacker oavsett årstid!

Framför båda husen finns altandäck med plats för utemöbler, badtunna, grill, kanske ett utekök och sköna relaxmöbler. Här vill man garanterat slå sig ner, lägga ifrån sig telefonen, släppa vardagsstressen och bara vara!

I samband med bastulängan finns även ett skoterförråd med plats för flera skotrar samt förvaring.

Den här fastigheten passar många med sina välplanerade ytor och sitt attraktiva läge. Med skoterspår i direkt närhet tar man sig enkelt ut på fjället och de välpreparerade lederna. Lofsdalens populära skidanläggning med backar för både stora som små ligger på bekvämt avstånd ca 15 minuter bort med bil.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518