Propusvägen 4

Bergs kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 600 000 kr -8 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
190 m²
Tomtarea
1 323 m²
Byggår
2022

Välkommen hem till Propusvägen 4! Din fjälldröm förverkligad!

På en tomt med fin utsikt på Solbacken, nära anslutningsled för skidåkning erbjuds ett stort hus i två plan till försäljning. Från huset har du fin utsikt mot Storhognafjället och skidbackarna. Huset går i mörka och ljusa toner, interiört med dovt laserad rustik träpanel på delar av väggarna, övriga väggar är vitmålade, släta vita tak, allt inramat med trärena lister med samma kulör som träpartierna. Fullt utrustat kök från Marbodals serie svart ek, allt med utsikten mot Storhognafjället i fonden genom fönstren. Köket har ljusa bänkskivor i kvartskomposit, vitvarorna kommer primärt från Siemens serie Studio Line och inkluderar självklart även vinkyl. Köket har en smakfull köksö, perfekt för att bereda mat eller att inta lättare måltider i mindre sällskap.

I huset finns generösa sällskapsytor med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp med en stor Contura kamin i mitten av gaveln i storstugan. På markplanet finns ett elegant SPA som har bastu med plats för det stora sällskapet, dubbla och dörr rakt ut från SPAet. Vidare finns på markplan två sovrum, ett stort och ett mindre, ett extra badrum samt teknik/tvättstuga med ytterligare WC med dörr direkt från SPA-avdelningen. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare.

En utrymmeseffektiv sprialtrappa leder från storstugan upp till övervåningen. Här möts du av mysig lounge med snedtak, vackert inramad med ett stilrent metallräcke, även härifrån kan du avnjuta den fina utsikten mot Storhognafjället genom de övre fönstren på gaveln. Här finns plats för mindre soffgrupp. På ena sidan på övervåningen ligger ett stort två sovrum och på andra sidan ett sovrum, ett badrum med dusch och WC samt ett stort förvaringsutrymme.

Huset andas exklusivitet i varje detalj med stilren blandning av ytor med brunlaserad träpanel och vitmålade ytor. Genomgående superfinish på snickerierna som panelning och listning. De synliga träbalkarna längt uppe i taket på storstugan bryter av snyggt mot de vitmålade ytorna. Badrummen är helkaklade och klinkrade, de är utrustade med blandare från Tapwell.
Utvändigt är fasaden klädd med mörklaserad huggen träpanel och timmerknutar.

Boytan är hela 190 kvm plus en hel del biyta i form av utrymme under snedtak på övervåningen.

Stor altan finns på husets framsida och vid entrén.

Utvändigt är fasaden klädd med mörklaserad huggen träpanel och timmerknutar.

Längst in på Gammavägen finns anslutningsspår som tar dig till och från Solbacken till skidbacken med alpinskidor på förtterna. Här ansluter du även till Storhognas berömda längdspårsystem. Skoterled finns också det inom närs räckhåll.

Tillträde är möjligt omgående.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.