Lofsdalsvägen 34

Härjedalens kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
96 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 728 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
17 150 kr/år

Mitt i Lofsdalens trivsamma bykärna ligger denna fastighet i södersluttning med vacker utsikt mot fjäll och sjö. Ett attraktivt läge som passar lika bra till fritidsboende som för att bo permanent. Från fastigheten kan man promenera till såväl mataffär, restauranger och café. Sommartid kan ett svalkande dopp i Lofssjön locka eller varför inte prova fiskelyckan. Vintertid är det inte långt att gå till elljusspåret eller så tar man skidorna eller skotern ner på sjön där lederna fortsätter vidare ut på fjället. På bara några minuter med bil når man fjällanläggningen med skidbackar för hela familjen. Helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett aktivt friluftsliv året om!

Tomten är en lätt sluttande naturtomt om 1 728 kvm. Fastigheten är idag bebyggd med flera mindre stugor och uthus. Här finns dels en stuga på ca 48 kvm med allrum, sovrum, pentry och badrum samt ett charmigt härbre med kök, allrum, badrum och loft. Samtliga byggnader är i dåligt skick och har behov av både underhåll och renovering. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Detaljplanen medger en generös byggrätt på totalt 240 kvadrat med max 2 lägenheter samt 2 uthus per tomtplats. Med andra ord finns möjligheter att bygga ut eller kanske bygga nytt för den som vill ha större ytor. Detaljplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen.

Varmt välkomna att höra av er så berättar vi gärna mer om det fina läget, fastigheten och varför Lofsdalen är en så fantastisk plats att bo och semestra på!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518