Kolonilott nr 117 i Senderöds koloniförening

Helsingborg Se på karta

545 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
3 995 kr/år
Arrende
6 300 kr/år

Här välkomnas ni till ett nyrenoverat och påkostat fritidshus som har allt man kan önska och lite till med generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Det här är ett vinterbonat hus med ett sovrum som erbjuder moderna bekvämligheter i kombination med lantlig charm. Ett utmärkt tillfälle att förverkliga drömmen om ett lantställe!

Kombinerat kök, vardagsrum och sovrum i ett. Minutiöst planerat med möjlighet till båda matplats för upp till fyra personer, soffhörna och våningssängar. Här kan ni med enkelhet sova hela familjen. Sovdelen erbjuder plats för tre och bäddsoffan till ytterligare två personer. Köket är utrustat med allt som kan önskas! Så som kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Trädgården erbjuder majoriteten av bär och frukter, varför inte plocka ihop fruktsalladen själv? Inget smakar så gott som när det är egenodlat! Trädäcket kan med enkelhet avskiljas för mer privata stunder i kvällssolen.

Huset är byggt på plintar vilket gör att det med enkelhet kan flyttas om man har bättre nytta för det någon annanstans, hur fantastiskt?

Naturen som omger Mariastaden och koloniföreningen är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av natur och närhet till alla som önskas vilket gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till.

Välkommna !

_____________________

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Johanna Kovac, på 0722-29 00 03 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg