Viken 416

Askersund Karta & restider

395 000 kr
FritidshusFritidshus

Varmt välkommen till Viken 416 - ett idylliskt sommarboende där omgivningarna ger lugn och ro. Här har du nära till Vikens naturreservat och Tisaren. Från Örebro är det cirka 30 minuters bilväg.

Husets utsida är som gjord för att njuta. Här har du en stor träaltan, som rundar huset samt ett utomhuskök med diskbänk och vatten. Och när du står där ser du ut över ängarna. Det finns också ett växthus där du kan plantera, eller varför inte sätta dig där inne och bara njuta?

Det stora huset är ett sommarhus, med sovdel uppe på loftet. På bottenplan finns ett kök med spis, ugn och kombinerad kyl och frys. Här får du plats med ett mindre matbord. Intill köket finns allrummet där du får plats med ett mindre möblemang. Utöver kök och allrum finns ytterligare ett rum, som idag används som matsal - men som kan användas som exempelvis sovrum. På samma våningsplan ligger också toaletten (separett). Loftet nås via husets utsida.

En bit upp på tomten ligger den vinterbonade lillstugan. I stugan finns det el och element. Här får du plats med några bäddar, beroende på hur du vill möblera. Vid ingången finns ett mindre trädäck.

Denna sommarplats måste upplevas. Omgivningarna är fantastiska och huset, med den sociala uteplatsen, är som gjord för att umgås.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
40 m²
Tomtarea
860 m² tomt
Antal rum
2 rum
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Viken 416 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
395 000 kr

Statistik

12 463
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 94 dagar sedan, den 12 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips