Pålsundet 4

Mörkö, Södertälje Karta & restider

695 000 kr

950 000 kr -27%

FritidshusFritidshus

Välkommen till ett arrende på vackra Mörkö, här vid Pålsundet ligger ett solgult välskött hus med fin utsikt över Pålsundet. Här har man ett härligt fritidsboende med en ny Contura braskamin, eget vatten och avlopp.

Invändigt har huset renoverats de senaste åren och känns modernt och trevligt. Ett bra arbetskök med elspis och kyl. Sovrum med plats för två enkel sängar eller en dubbelsäng. Ljus trevlig storstuga med plats för sällskapsdel med soffa vid braskaminen och ett matbord vid de fina fönsterpartiet i väster. Till huset finns även en friggebod med mulltoalett och ett förråd. Förrådet kan enkelt göras om till gästrum. På den fina trädgårdstomten i väster har man eftermiddagssol och kvällssol som går ner över Pålsundet. Vill man bygga ut huset eller göra en altan i väster är det säkert möjligt att få bygglov då husen ligger utom planlagt område och några av husen i närområdet är större.

Vid vattnet på andra sidan grusvägen och åkern, ca 100 meter från huset, har man egen fin flytbrygga med plats för två båtar och självklart möjligheten att bada från badstegen! Här i sundet kan man fiska och leka med båtar. Har man en lite större motorbåt kan man lätt få en fin utflykt till Oaxen eller Trosa.

Mörkö är en ö med väldigt vacker natur. Här finns några fina bondgårdar med djur som går och betar i området. Vill man går det säkert att t ex hitta stallplats. Pålsundet ligger ca 45 minuter från Stockholm med bil alternativt kan man åka pendeltåg och buss från Järna, ca 1,5 timme som stannar ca 1,7 km från huset.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
45 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
3 000 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
9 200 kr/år
Arrende
40 000 kr/år
Byggår
1937
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pålsundet 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
695 000 kr
Driftkostnad
9 200 kr/år
Arrende
40 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

25 875
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 157 dagar sedan, den 10 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips