Torpmossevägen 12

Djurö - Vindö, Värmdö Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 795 000 kr

2 995 000 kr -7%

FritidshusFritidshus

Stigen leder in mellan bergknallarna och vidare upp mot husen som ligger helt avskilda från vägen och grannarna. Husets vinkel har fått ge plats åt en inbjudande och solig terrass med flera härliga sittplatser. Vardagsrummet i huvudbyggnaden är ljust och öppet och inbjuder till trevligt umgänge. Öppet till nock och stora fönster längs två av rummets sidor. Öppen spis ger värme och atmosfär. Träaltan förbinder huset med gästhuset som består av ett stort rum samt tvättrum med separett och tvättställ. Ytterligare ett gästhus i den nedre delen av tomten samt förråd. Huset har varit bebott året runt.

OMRÅDE
Ca 7 minuters promenad till områdets badplats med sandstrand, badklippor och badbrygga med hopptorn. Här finns också en boulebana. På ängen intill anordnas traditionellt midsommarfirande. Här ligger även samfällighetens båtbrygga där man har en båtplats som tillhör fastigheten.

Buss nummer 434 går var 20:e minut i rusningstrafik och tar dig in till Slussen på ca 50 minuter. På tomten finns en stig som leder till busshållplatsen på några minuter.

Ca 5 minuter med bil till Djurö centrum, Björkås, med skola F-9, sporthall, bibliotek, konditori, livsmedelsbutik och flera restauranger; Restaurang Björkås kök och bar, Humlan På Rymmen och Motorverkstan. Här finns också vårdcentral.

Livsnjutaren måste absolut besöka Djurönäset där man koppla av på spaanläggningen eller ta ett dopp i simhallen. Här kan man också besöka Folkparken där det anordnas konserter med artister som Tommy Nilsson, Janne Schaffer, Mikael Rickfors med flera. Man kan också avnjuta en god middag på Restaurang Sjöboden medan man blickar ut över fjärden..

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
67 m²
Tomtarea
3 860 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
31 900 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torpmossevägen 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Driftkostnad
31 900 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

18 260
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 195 dagar sedan, den 1 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips