Lisslövägen 58

Grovstanäs, Norrtälje Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
3 864 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
16 320 kr/år

Välkomnar dig till en idyllisk havstomt med egen brygga där Roslagens skärgård gör sig som allra bäst!
3800 kvadratmeter ger dig en stor spelplan att antingen leva kvar i det enkla som också har sin charm eller lyfta fram det bästa som fastigheten har att erbjuda. Den generösa tomten fördelar sin yta med en blandad havs- trädgårds- och naturtomt. En plan tomt i ett ostört läge med fruktträd, skogsparti, trädgårdsland och bärbuskar gör det trivsamt att vistas här.
Den fantastiska eftermiddags-/kvällssolen ger dig en trevlig stund på den egna bryggan eller varför inte på klipporna vid vattenbrynet. Ta med picknickkorgen och duka upp för en mysig stund och njut av Roslagens vackra skärgård.

Fritidshuset står centralt placerat på tomten. Det är en mysig sommarstuga med bevarade byggnadsdetaljer från 1955 som harmonierar och skapar en hög mysfaktor. Huset byggdes till på 70-talet då man valde att göra ett extra sovrum och även utrymme för badrum. Det finns två sovrum i bostaden som ger plats för 4 personer. Köket är mindre men funktionellt, allrummet rymmer både mat -och soffgrupp där det även är generösa fönsterpartier och en värmande kamin. På infarten till huset finns ett garage om ca. 15 kvm som familjen använt som verktygsbod och förvaring av utemöbler.

Lisslö är en fantastisk udde i en härlig skärgårdsmiljö med god grannsamverkan och en ordningsam samfällighetsförening. Fastigheten ligger ca. 50 minuter från Stockholm och 15 minuter med bil till Norrtälje. Det finns goda kommunikationsmöjligheter från väg 276 med bussförbindelser till både Norrtälje och Åkersberga.

Ett unikt tillfälle att förvärva denna havstomt med en hänförande utsikt över västerfjärden.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen