Höglandet Laxvägen 1

Härjedalen Karta & restider

2 450 000 kr

2 595 000 kr -6%

FritidshusFritidshus

Det här charmiga fritidshuset har inte bara härliga umgängesytor och bra standard, det har också ett toppenläge på det populära fritidshusområdet Höglandet. Här njuter man av en hänförande utsikt över milsvid natur, fjäll och Lofssjön, speciellt från altanen och balkongen ovanför där man sitter på fjällens första parkett.

För den som älskar all slags skidåkning är läget också bästa tänkbara. Från stugan tar man skidorna och glider ner en bit för att komma till skidleden som tar en till Lofsdalens fantastiska skidanläggning. Här är också nära skid- och skoterspår samt fina vandring - och cykelleder. Om man sedan betänker att det bara är 3,5 km till Lofsdalens bycentrum, så inser man snabbt att man får det bästa av allt man kan önska sig!

Stugan imponerar med sitt läge uppe på höjden. Den trevliga färgsättningen och timmerpanelen bidrar till en robust fjällkänsla. Det här är ett attraktivt boende för den lilla familjen eller kanske ett par som längtar efter återhämtning och livskvalitet. Stugan på 87 kvm är mycket välplanerad med plats för såväl trevligt umgänge som efterlängtad avkoppling. Nedervåningen består av storstuga och kök i öppen planlösning. Här finns också dusch, bastu, separat WC och praktisk groventré. Övre plan utgörs av två rymliga sovrum med totalt 6-7 bäddar.

Det fantastiska läget gör att man, oavsett vart man tittar ut har en oslagbar fjällvy och naturkontakt. För att inte nämna utgångarna till både altan och balkong i härligt söderläge.

I köpet ingår huvudparten av möbler och inventarier (med undantag för personliga tillhörigheter) vilket gör det lätt för en ny ägare att direkt kunna flytta in och börja njuta av semestern.

Det eftertraktade läget ger goda förutsättningar även för uthyrning och även en möjlighet till inkomst för en ny ägare. Nuvarande ägare har haft stugan till uthyrning via Destination Lofsdalen med god beläggning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
76,5 m²
Tomtarea
1 059 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
33 628 kr/år
Byggår
2005
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Höglandet Laxvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 450 000 kr
Driftkostnad
33 628 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 384
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 100 dagar sedan, den 11 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips