Havsskogen Bergstigen 22

Havsskogen, Norrtälje Karta & restider

1 450 000 kr
FritidshusFritidshus

Välkommen till skogsgläntan, denna härliga insynsskyddade idyll om 1969 kvm med vinterbonat fritidshus om 57 kvm sammanlänkat med gästhus och bastu om 30 kvm med en egen genväg till havet bara 550 m bort.

Huset har en optimal planlösning med två bra sovrum, toalett, kök och stort vardagsrum med murad öppen spis med insats och stora fönster samt utgång till altanen som sammanbinder med gästhuset. De stora altandäcken i perfekt solläge sammanbinder husen på ett genialiskt sätt och gör husen till en enhet. Gästhuset har ett stort och bra gästrum, bastu med omklädnings/duschrum samt en snickarbod med separat ingång. På tomten finns även en friggebod om ca 10 kvm som används som förråd samt en vedbod.

Den härliga tomten har en del insynsskyddande berg mot vägen och en underbar liten glänta där bakom med plana gräsytor för lek och spel, vackra släta berg i dagen med en naturlig damm, äpple, päron och körsbärsträd, Syren, rosor och välordnad trädgårdsbelysning gör detta till ett mycket komplett hus.

Från huset når man enkelt det fina och populära poolbadet som ligger bara ca 300 m från huset. Vill du promenera till havet är det ca 550 m till de vackra klipporna. Möjlighet till båtplats ca 1 km, vackert havsbad finns vid Skottviken!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
57 m²
Tomtarea
1 969 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
15 551 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Havsskogen Bergstigen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 450 000 kr
Driftkostnad
15 551 kr/år

Statistik

5 386
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips