Höglandet Harrvägen 22

Lofsdalen, Härjedalen Karta & restider

Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Det här fräscha fritidshuset har inte bara härliga umgängesytor och bra standard, det har också ett toppenläge i populära fritidshusområdet Höglandet. Här njuter man av en hänförande utsikt över milsvid natur, fjäll och Lofssjön, speciellt från altanen med sitt vindskyddande tak sitter man på fjällens första parkett. För den som älskar all slags skidåkning är läget också bästa tänkbara. Härifrån är det glidavstånd till backen och en liten bit bort finns välpreparerade skid- och skoterspår.

Stugan ligger högt på en höjd med en trapp som leder upp mot entrén på ena långsidan. Entrén sker via en praktisk och skyddad farstu under tak. Från farstukvisten kommer man sedan in i en rymlig hall med avhängning på vänster sida. Från hallen når man stugans alla rum med storstuga, kök och matplats som självklar samlingspunkt på vänster sida. Det fantastiska läget gör att man, oavsett vart man tittar ut har en oslagbar fjällvy och naturkontakt. För att inte nämna utgången till verandan i härligt söderläge. Köket är modernt inrett med vita skåp, svart bänkskiva samt svart kakelmosaik som snygg kontrast. Det är även fullutrustat vad gäller vitvaror och husgeråd vilket gör matlagningen roligare. Köket och storstugan har en öppen planlösning med matplats i mitten vid fönsterväggen. En plats för socialt umgänge med spel och filmkvällar framför en värmande brasa.

Från hallen når man de båda sovrummen på höger sida där det första är ett trivsamt föräldrasovrum med dubbelsäng. Vägg i vägg ligger ett mindre rum med våningssäng och läshörna. En trappstege leder upp till loftet, som garanterat blir en favoritplats för barnen. Här finns plats för både lek och myshörna samt flera bäddar.

Förutom sovrummen finns även ett fräscht badrum med dusch och bastu. Helkaklat med golvvärme och glasdörr till både dusch och bastu.

På fastigheten finns en fristående friggebod med dubbeldörr på baksidan för skotern. Här finns även plats för att förvara skidor och utrustning.

Fastigheten är belägen på populära fritidshusområdet Höglandet, som är ett relativt nytt fritidshusområde i Lofsdalen. Området har snabbt blivit mycket populärt med sitt höga vackra läge och hänförande utsikt över fjäll och Lofssjön, Här har man känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens häftiga skidanläggning är belägen. Ett uppskattat ski in/ski out läge gör backarna direkt tillgängliga och det är även nära till skoter och längdspår samt vandringsleder. Nere i Lofsdalens by finns butiker, café, restauranger, bensinmack, bibliotek och annan service. Höglandet erbjuder ett drömläge i fjällparadiset Lofsdalen - en genuin och personlig ort i härliga Härjedalen som växer så det knakar.

Det eftertraktade läget ger goda förutsättningar även för uthyrning och även en möjlighet till inkomst för en ny ägare. Nuvarande ägare har haft stugan till uthyrning via Destination Lofsdalen med god beläggning.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
70 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 131 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
28 287 kr/år
Byggår
2007
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Höglandet Harrvägen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 650 000 kr
Driftkostnad
28 287 kr/år

Statistik

9 077
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 129 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips