Rigelvägen 3

Berg Karta & restider

5 900 000 kr

6 650 000 kr -11%

FritidshusFritidshus

Aspen? St. Moritz? Eller varför inte Storhogna i Vemdalen? För precis här i den vackra svenska fjällvärlden ligger detta nybyggda och stilfullt exklusiva hus med internationell touch. Exteriören avslöjar att det är något utöver det vanliga. Eller vad sägs som en snyggt bruntonad fasad av bred limträpanel, målad med Trebitt Järnvitriol och yttertak av trätakspanel från Moelven. Alla fönster är specialbeställda och tillverkade direkt i snickeri. Utmed husets framsida löper ett härligt trädäck med magisk fjällutsikt och plats för såväl grillhörna som sköna sittplatser. Hela huset andas fjälliv 2.0.

Insidan lever mer än väl upp till det utsidan lovar. För här finns verkligen extra allt. Man hälsas välkommen av en skön atmosfär, med oerhört väl genomtänkta färgval, material av högsta kvalitet och ett modernt, men samtidigt tidlöst möblemang som skapar ett ha-begär direkt. Den smakfullt utvalda inredningen kan köpas till. Så med nyckeln i handen är det bara att flytta in och börja njuta av kommande vistelser de luxe.

Väl inomhus vill man undersöka varje rum, för att ständigt upptäcka nya smarta lösningar och lyxiga detaljer. Man möts av en entré med Offerdalsskiffer på golvet och en snygg rad av garderober, egendesignade och specialbyggda på snickeri. Här finns ett vardagsrum med takhöjd i nock och imponerande fönsterpartier, som bjuder in panoramautsikten att bli en del av den sobra inredningen. Rummet avslutas med en vägg och kamin, klädd i Offerdalsskiffer och fanerade träskivor. Känslan är den som man upplever i de mest kräsna inredningsmagasinen. Här vill man luta sig tillbaka, blicka ut mot den ständigt skiftande naturen, känna elden som flammar och kanske ha något riktigt gott i glaset. Det som kallas att vara livsnjutare!

I öppen planlösning kommer därefter matgruppen, där man gärna äter länge i goda vänners lag, samtidigt som mörkret lägger sig och naturen skiftar form. Från vardagsrumsdelen och matplatsen finns dörrar som leder ut till det södervända trädäcket.

Köket delas av med en generös köksö. Den, precis som övriga kökets väl tilltagna arbetsytor och förvaring, har bänkskivor av brun-grå marmor som är skurna i framkant för att passa kökets luckor och lådor, som även de är skurna för att slippa handtag. Vi behöver väl knappt nämna att det snickeritillverkade köket är något alldeles extra. Man blir inte alls förvånad när det framgår att inspirationen är hämtad från italienska Poliform Varenna ARTEX.

Tre inbjudande sovrum, i samma sobra stil som övriga huset, ger totalt sju sovplatser. Här finns bra förvaring och fina fönster som ger rummen karaktär. Ytterligare ett plus är naturligtvis det faktum att det finns två badrum med WC, dusch samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Båda andas asiatiskt spa mixad med italiensk finess och nordisk robusthet. Från det större badrummet når man en bastu, som får även den mest tveksamma att bli ett stort sauna-fan. För det är en plats som gjord för kontemplation. Samtidigt som värmen sätter kroppen på prov, så är det lätt att försjunka i sin egen värld när man blickar ut genom fönster i två väderstreck.

Huset har ett högt och fritt läge i Storhogna, dessutom på solsidan och med endast 100 meter till skidbacke och längdspår. Det gör allt enkelt och tillgängligt, för en skön vistelse.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
127,5 m²
Tomtarea
770 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
25 743 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rigelvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 900 000 kr
Driftkostnad
25 743 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

17 542
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 58 dagar sedan, den 21 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips