1 750 000 kr
FritidshusFritidshus

I Lofsdalen, den lilla byn med den stora skidåkningen, väljer många att bo i populära Hovärksområdet. Här har man en härlig utsikt - året om - ut mot ståtliga fjäll och vidsträckt natur. Här har man också liftar på någon kilometers avstånd, och ett stenkast bort finns några av Sveriges bästa skoter-, längd- och turområden. Den mysiga bykärnan ligger några minuters bilfärd bort, med sina butiker, restaurang och café. Samtidigt ger boendet en fri och naturnära känsla. Med andra ord erbjuder området det bästa av allt!

Det här trevliga och rejäla suterränghuset ligger på E-vägen, en del av Hovärksbyn som är ett efterfrågat fritidshusområde i Lofsdalen. Tomten sluttar mot söder, vilket innebär ett perfekt läge mot sol och finaste utsikten. På den övre verandan, som löper utmed södra fasaden, får man garanterat många sköna stunder oavsett årstid.

Husets övervåning rymmer ett ljust och fint arbetskök i u-form med fönster mot de mäktiga fjällen. Skåpsdelen mot matgruppen och storstugan är ett så kallat barkök, d.v.s. öppet mellan över- och underskåp. På så sätt skapas en kontakt mellan de sociala ytorna, samtidigt som det finns en uppskattad avskildhet. Den rejäla matgruppen vid ett fönsterparti ger plats för 6-8 personer. Därefter följer en mysig storstuga med hörnsoffa och fönster i två väderstreck. Mellan soffa och matbord står en ny braskamin för värme och trivsel.

Tre sovrum med totalt åtta sängplatser ger gott om plats för familj och vänner. Praktiskt är dessutom att ha wc/dusch på övervåningen, plus att det också finns sådana utrymmen på nedervåningen i samband med bastun. På nedre plan finns även ett garage samt förråd för skoter, redskap och utrustning. Det här är ytor som i framtiden kan utnyttjas för eventuella hobbys eller andra inredningsplaner.

Framför huset finns en öppen plan med gott om plats för flera bilar. Tomten är en naturtomt på 1579 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
66 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 579 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
34 070 kr/år
Byggår
1977
Räkna på boendet
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hovärken E 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 750 000 kr
Driftkostnad
34 070 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 101
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 57 dagar sedan, den 24 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips