Bergåsa gård

Södertälje Karta & restider

14 975 000 kr
Gård/SkogGård/Skog

På Bergåsa gård väntar en magnifik hästgård med allt ni kan önska och lite till. Här har ni ett brett utbud av träningsmöjligheter för hoppning och dressyr samt alla faciliteter vad gäller hästhållning, luxuöst boende och närhet till Mälaren, Stockholm och golfbanor. Mark på hela 10 hektar.

Här finns ett förstklassigt ridhus, 55x20 meter, som har fibersand, automatbevattning av ridhusbotten, god belysning samt professionell ljudanläggning med mobil mikrofon. Inhägnad och belyst ridbana, 65x40 meter. Ladan som är sammanbyggd med stallet har utmärkta förvaringsmöjligheter, foderficka, höskulle och höga portar för intransport. I stallet finns 10 boxar med generös takhöjd, stor sadelkammare kombinerat med pentry, 2 industritvättmaskiner, torkskåp och kakelbeklädd spolspilta.

Samtliga hagar har nya A-staket med integrerad el och automatiska vattenkoppar. Ca 15 gräshagar samt väldränerad sandpaddock med prima underlag. Sjukhagar i direkt anslutning till stallet.

Två garage med automatiska portar och plats för bilar och gårdsmaskiner. Särskild parkering för hästbil, trailer mm med eluttag.

Mangårdsbyggnaden på 300 kvm erbjuder både moderna faciliteter samtidigt som det har charmiga detaljer. Interiört väntar flera sovrum, lyxigt kök, helkaklade badrum och gott om ytor för sociala sammankomster. Stor altan med pool och jacuzzi. Pitching range med allvädersgreen, sandbunker och ett flertal utslagsplatser för avancerad träning.

Gården har automatiska grindar med porttelefon.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
300 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
10 ha tomt
Antal rum
10 rum
Byggår
1979
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergåsa gård och skaffa lånelöfte nu.

Pris
14 975 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

4 165
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 2 dagar sedan, den 16 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Guider & Tips