Högsås Stene 1

Gårdsjö, Laxå Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Tomtarea
8,8 ha
Byggår
1988
Driftkostnad
29 000 kr/år
Antal besök
5 918
Dagar på Hemnet
29

Välkommen till Högsås Stene 1, en gård med fastigheter i både Gullspångs och Laxå kommun.
Med närhet till fin natur och badsjö i kanten av Tiveden, finner ni nu här möjligheten att förvärva sex fastigheter som har en areal på ca 8,8 ha, där merparten är fin uppvuxen skogsmark på ca 6 ha och åkermark på ca 2 ha. Jakt ingår i viltvårdsområde, Slottsbols jaktvårdsområde.
På huvudfastigheten finns det en enplansvilla på 91 kvm med 4 rum, bra planerad med tre sovrum som ligger åt norr och fönster mot baksidan av tomten. Vardagsrummet har däremot utsikt mot framsidan och tar in ljuset från två väderstreck. Där finns det en kamin installerad som är bra hjälp vid uppvärmning av bostaden. Från köket kan man se ut över åkermarken man har på framsidan och även mot vägen och infarten.
Villan har ett riktigt trevligt och fritt läge med utsikt över tomten. Från farstukvisten kan man njuta av lugnet och stillheten hela dagen.
På fastigheten finns det också ett dubbelgarage med två portar och plats för två bilar och / ev som verkstad. I ena änden av byggnaden finns det både ett förråd och även ett möjligt gästrum med egen ingång på gaveln av garagebyggnaden. Den stora ladan är idag mest till förvaring men ger möjligheten att göra om till stall eller verkstad. För den som söker det lilla extra så finns det här.
I närheten finner vi ytterligare fin natur att upptäcka, det är både gångavstånd till naturreservat Högsåsen och badplats vid sjön Narven. Närhet till Tivedens nationalpark därmed finns mycket mer att upptäcka med vandringsleder, MTB och ridleder.
In till Hova är det ca 15 km och till det lilla samhället Gårdsjö är det ca 4 km.

Välkommen på visning!
Anmälan krävs!

VISNING - Pga rådande omständigheter ber vi er boka en ankomsttid på visningsdagen, kommer du via hemnet bokar du genom att gå in på annonsen och vidare till annonsen via mäklarens hemsida! Notera att tiden ni bokar avser er ankomsttid.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Askersund