Kommande

Svanhult Åtorp 1

Tiveden, Karlsborg Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
2,2 ha
Byggår
1998
Driftkostnad
32 000 kr/år
Kommande

Kommande försäljning - Visning kommer att hållas i början av Juni. Idag är det hyresgäster i bostaden så respektera att ej besöka fastigheten utan att informera mäklaren.

Välkommen till Svanhult Åtorp 1!
I slutet av en mindre grusväg ligger denna lilla gård på 2,2 ha. Här kan man njuta av lugnet och ensamheten, här omges man av fin natur, tystnaden och närheten till Tivedens stor slagna natur och unika sjön Unden. Fastigheten har mestadels betesmark som är inhägnad. I gränsen till tomten går det även en porlande bäck och det är inte långt till små sjöar.
Bostaden har fyra stycken eldstäder varav tre är fina Bergslagskaminer, dessa hjälper till med värmen om man så önskar och på vedspisen i köket går det att tillaga mat och baka. Det finns tre sovrum varav två på ovanvåningen. Möblerbar hall/allrum uppe där man idag har gott om plats för hemmakontoret. Direkt när man liver in i bostaden ser man den fina Bergslagskaminen som är placerad i allrummet, den är en riktigt trevlig värmekälla när de kyliga dagarna infinner sig.
På fastigheten finns det ett större uthus/ladugård med möjlighet att ha djurhållning, idag är det dels ved förvaring, öppen loge och verkstad. Ytorna finns för att ev inreda stall eller lösdrift.

Med närhet till Tivedens Nationalpark där man möter natur och det finns mycket att uppleva från fot, hästryggen och MTB leder. Det finns något för alla att upptäcka.

Idag är fastigheten uthyrd och kommer att visas i juni. Vi ber er därför att inte besöka fastigheten utan att meddela mäklaren.
Anmäl ert intresse via hemsidan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.