Kommande

Höglandavägen 131

Kungsbacka - Höglanda, Kungsbacka Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
7 ha
Byggår
2009
Kommande

Strax utanför Kungsbacka centrum ligger denna fina fastighet, en gård utan jordbruk, som erbjuder en större villa och en komplementbyggnad om 180 kvm. Till gården hör också 7 ha mark varav 4 ha är skog, 1 ha bete och 2 ha Impediment.

Huvudbyggnaden är ett välplanerat och hemtrevligt bostadshus i två plan. På entréplan finner du ett stort gediget kök från Ballingslöv med köksö, en walk-in-kyl, ett rymligt vardagsrum med braskamin, två sovrum, badrum, gästtoalett, tvättstuga och groventré. Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Övre plan erbjuder ett rymligt allrum, två rejäla sovrum, badrum med dusch och bastu (förberedd men ej färdigställd) samt flera förrådsutrymmen. Huset ligger på en stor härlig trädgårdtomt med gräsytor för lek och spring, odlingsmöjligheter, fruktträd och bärbuskar. I anslutning finns också ett uterum som används flitigt under vår/sommar och höstmånaderna samt en stenlagd uteplats.

Hela komplementbyggnaden är byggd på platta på mark med vattenburen golvvärme. Här finns ett stilrent dubbel garage, en verkstad/snickeri, förråd, pannrum och förråd för alla trädgårdsredskap samt en stort garage/maskinhall för t ex husbilen.

Till fastigheten följer fiskerätt som omfattar fiske i Kungsbackaån och Lillån.

Området kring gården är känt som ett "Hästmecka" och är ett hästcentrum. Här ligger bland annat Sveriges Ridgymnasium och Höglanda gård med hästavel och ridsport som inriktning. I området finns också ett antal grannar med produktion av elithästar för hoppning som specialitet.

Här bor du lantligt men också med stadens utbud runt knuten. I närheten ligger Hede Fashion outlet, Maxi Stormarknad och flera affärer och endast några minuter med bil från centrala Kungsbacka med hela dess utbud. Inom cykelavstånd ligger också Hede station med pendeln som snabbt tar dig in till Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsbacka

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.