Kommande

Vega allé 75, vån 1 av 5

Haninge kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Skogsstjärnan i Vega
Om föreningen
Avgift
2 470 kr/mån
Pris/m²
49 868 kr/m²
Kommande

KONTAKTA MÄKLAREN ELLER GÖR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR MER INFORMATION

Mycket välplanerad 1,5:a med ljust hörnläge. Praktisk hall, ljusa väggar och fint golv. Praktiskt kök med utgång till den stora balkongen. Öppen planlösning mot det ljusa allrummet. Rymligt sovrum med gott om plats för stor säng samt sidobord. Mycket bra förvaringslösningar med inbyggd garderob i sovrummet samt stor klädkammare från allrummet/hallen.

Vega som stadsdel växer mer och mer. Just nu finns ett mysigt stenugnsbageri och ICA inte långt bort från bostaden. Mer planeras med fler matbutiker, gym och butiker. Rudansjön finns även väldigt nära med bad, promenadstråk, elljusspår och längdskidor på vinter.
Vega är omgärdat av natur, vatten och friluftsområden. I närheten finns Dreviken som erbjuder bad under sommaren och skridskoåkning under vintern, på gångavstånd finns dessutom Port 73 med cirka 40 butiker och restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg på kort promenadavstånd som tar dig till T-centralen på ca 20 min samt direktbuss till Gullmarsplan (810) och busslinje till Farsta.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Stensåsen

Notar
Mäklare Andreas Stensåsen, Notar
0708990456
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.