S:t Olofsgatan 56 C

Höganäs, Uppsala kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF Aslög nr 3
Om föreningen
Avgift
2 656 kr/mån
Pris/m²
42 045 kr/m²

FAST PRIS! Mycket tilltalande och väldisponerad 1,5a med fint läge i vacker 30-talsfastighet i populära Höganäs. Lägenheten är i gott skick med genomgående fina trägolv och har generös takhöjd, höga golvsocklar och stora fönster med djupa fönsternischer.

Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med trägolv och klädkammare, fräscht badrum med badkar, trivsamt kök, rymligt sovrum, ljust vardagsrum med fint trägolv. Två förråd, ett större vindsförråd och ett mindre källarförråd. Lägenheten är utrustad med anti-bullerfönster.

Tack vare sitt centrala läge i Uppsala bor ni med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Rashin Cohen

Widerlöv Uppsala
Mäklare Rashin Cohen, Widerlöv Uppsala
0735-26 63 00