Drakengatan 8

Järfälla kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Lyfta
Om föreningen
Avgift
2 113 kr/mån
Pris/m²
54 677 kr/m²
Antal besök
589
Dagar på Hemnet
9

Perfekt planerad i gavelläge med sovalkov, ordentligt kök & underbar lummig uteplats i bästa solläge! Låg avgift och perfekt beläget i attraktiva Barkarbystaden! Det kan inte bli mycket bättre. Här får du en lättmöblerad 1,5:a som både är praktisk i sin utformning som stilfull och ljus.

Köket går i vit design och erbjuder bekvämligheter så som inbyggd micro, diskmaskin och matavfallskvarn. Dessutom har du gott om förvaring och god arbetsyta. Den praktiska alkoven skapar ett behagligt sovrum med plats för en större säng samtidigt som det blir ett lättmöblerat vardagsrum som öppnas upp mot köket. badrummet är ljust med vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv. Här finns även tvättmaskin med en praktisk bänk ovan och ett rymligt skåp.

Gillar du förvaring har du gott om sådan här. Dels finns det längs med ena väggen på sovalkoven - väldigt fiffigt och snyggt. Och dels har du i hallen flera garderober. Suktar du efter mer kan du vara lugn, denna lägenhet erbjuder även ett externt förråd.

Ytterligare något som gör denna till en riktig fullträff är den stora lummiga uteplatsen. Här kan du duka upp för söndagsbrunchen, grilla till middagen eller fälla ner solstolen för här är det både soligt som privat. Eller varför inte plocka fram odlingslådan och skapa dig din egna kryddträdgård - möjligheterna är många och valet är ditt.
(bilderna är tagna tidig vår).

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. I den lokala gymnastiksalen erbjuds möjlighet till olika sportaktiviteter.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Kontakta mäklare Paola för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.