Torngatan 34

KAPELLGÄRDET, Uppsala kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2011
Förening
BRF Tornet 2
Om föreningen
Avgift
2 720 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
47 436 kr/m²

Marklägenhet med stor uteplats in mot gården i absoluta toppläge. Mycket praktisk planlösning om 39 kvm med sovalkov. Telia Triple-play, bredband, IP telefoni samt Digital-TV ingår i månadsavgiften. Obs! Kontakta mäklare för visning.

Härligt luftig och ljus 1,5:a med sovalkov på nedre botten med genomgående påkostade tillval och en solig uteplats mot innergården. Här bor ni i en förening med god ekonomi i ett lugnt område med mindre än 1 kilometers gångavstånd till centralstationen, shoppinggator och nöjesliv. En möjlighet för den som vill bo citynära i en avkopplande och lugn miljö. Varmgarage i källaren vilket nås via hiss ända ner.

Närheten till centrum och Vaksala Torg ger ett stort utbud av service och kultur. Friskvård på exempelvis Fyrishov eller Friskis & Svettis ligger inom gångavstånd.

Rummet har utgång till uteplatsen som strålar av ljus från tidig eftermiddag. Modernt kök med all maskinell utrustning. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har genomgående ekparkett på golven.

Fantastiskt välskött förening som har en väldigt god ekonomi, vilket gjort att de har kunnat ge minst en hyresfri månad under gångna år. Den nyanlagda gården är verkligen jättefin med körsbärsträd som blommar vackert under försommaren. Det finns en mysig pergola med sittplatser där man kan njuta av något från grillen eller ordna kalas. Ny lekplats finns på gården och det råder hög trygghet, då den praktiskt taget är helt inhägnad.

Till lägenheten finns ett generöst förråd i källaren. Cykel- och barnvagnsförråd finns även det i källaren.

I föreningen finns även 3 uthyrningslokaler om c:a 273 kvm i gatuplanet.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Marcus Topel

Riksmäklaren
Mäklare Marcus Topel, Riksmäklaren
070-745 52 00