Tegnérgatan 17A

Luthagen, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Byggår
1936
Avgift
2 282 kr/mån
Pris/m²
41 563 kr/m²
Antal besök
2 971
Dagar på Hemnet
12

Perfekt planerad bostad med ett läge mitt i Luthagen i ett vackert hus från 1936. Härlig känsla av rymd tack vare den väl tilltagna storleken på 48 kvm och höga takhöjden på 2,7 m. Lägenheten håller hög standard och har genomgående ljusa väggar samt välbevarade originalgolv. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en rejäl och nyrenoverad balkong i söderläge mot innergården. Mycket stort och stilrent kök med gott om ljusinsläpp från två stora fönster. Köket har gott om förvaring bakom vita skåpluckor samt en trivsam matplats för 4-6 personer. Badrum med badkar, wc och handfat.

Välskött bostadsrättsförening med stora renoveringar genomförda. Mysig innergård med möjlighet att grilla. I källaren finns bl.a. ett litet gym, cykelrum samt en vanlig tvättstuga och en extra drop-intvättstuga. Det finns bra förvaringsutrymmen som disponeras av lägenhetsinnehavaren med ett vindsförråd och två källarförråd.

Mycket bra läge centralt i Luthagen men ändå på en väldigt lugn gata utan mycket trafik. Härifrån har man kort gång- och cykelavstånd till centrum, stationen och t.ex. Ekonomikum. I närområdet finns flera restauranger, butiker och mataffärer.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om chansen att förvärva denna bostad!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB