Polhemsgatan 2

Rickomberga/Luthagen, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
46 m²
Byggår
2005
Förening
BRF Rickomberga Äng
Om föreningen
Avgift
2 983 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
38 043 kr/m²

!!! FAST PRIS !!!
Njut av att bo med ett ljust läge i fastigheten med uteplats och rogivande utsikt. Här bor du med ett utav områdets allra bästa lägen där lägenheten vetter mot gröna fält. Tack vare läget och den väl tilltagna/ordentliga takhöjden upplevs denna bostad ljus och luftig med en härlig rymd. Bra förvaringsmöjligheter i form av garderober, linneskåp och rymligt förråd. Här bor du i lugna och attraktiva Rickomberga med naturen runt husknuten och samtidigt nära city. Ett perfekt boende för dig som inte behöver så stort men samtidigt vill ha friheten att gå ut och njuta på en egen altan omgiven av gräs och träd. Sommartid badar lägenheten och altanen i ljus hela eftermiddagen och kvällen och solnedgångarna är fantastiska.

Generös och välplanerad 1,5:a i fint skick som erbjuder genomgående ljus färgsättning. Här möts du av en hall med gott om garderober, stort och helkaklat badrum med tvätt- och torktumlare. Lägenheten har ett trivsamt kök med ljusa luckor, snyggt kakel samt mycket bra arbetsytor och matplats vid fönster. Här finns också en sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten får fint ljusinsläpp tack vare altandörr, stora fönster och det fria läget.

Rickomberga är ett lugnt och grönt område nära Luthagen och Stabby. Här bor du centralt med närhet till lokala kommunikationer samt bekvämt gång- och cykelavstånd till Ekonomikum, universitet, city och resecentrum. Alldeles runt hörnet finns fina ängsmarker och andra strövområden. Ett bekvämt boende med hög standard som bör tilltala såväl ung som äldre. Ett rymligt förråd förlagd på samma plan som lägenheten ingår. Här finns goda chanser till egen parkeringsplats eller garage och det finns även flertalet gästparkeringar.
Möjligt med snabbt tillträde eller enligt överenskommelse.

OBS! Hos förening betecknad som 1 ROK.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB