Betsövägen 10

Saltsjö-Boo, Nacka kommun Se på karta

1 800 000 kr

1 495 000 kr +20 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41 m²
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1970
Förening
BRF Betsövägen
Om föreningen
Avgift
2 809 kr/mån
Pris/m²
43 902 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning.
Accepterat Pris: 1 800 000SEK

Ta nu chansen att förvärva denna smart planerade 1,5a med möjlighet att göras om till en tvåa. Lägenheten är väldigt välplanerad där varje kvadratmeter tas till vara på.

I hallen möts man av en tilltagen yta med tre inbyggda garderober med gott om förvaring. Vidare in har vi vardagsrummet som genomsyras av ljus via stort fönster och en fransk balkong. Köket är funktionellt med smarta förvaringslösningar för optimal förvaring, nytt fint kakel och snygga skåpsluckor. Fräscht badrum med badkar. Välj att dela av vardagsrummet för att få till ett separat sovrum med god plats för säng samt förvaring i byrå. Se alternativ planlösning.

I Nacka kommun bor det drygt 100 000 invånare. En kommun som karaktäriseras av ett citynära läge, natur, hav och ett flertal shoppingcenter. Här bor man med närhet till kommunikationer i form av bussar, båtar, tvärbanan och Saltsjöbanan. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till och från Slussen där tunnelbanans gröna och röda linje sedan tar dig vidare inom Stockholms stad.

SL:s pendelbåt Linje 80 trafikeras mellan Ropsten och Nybroplan, via Frihamnen - Lidingö/Dalénum -Nacka strand - Blockhusudden - Kvarnholmen - Finnboda - Saltsjöqvarn - Allmänna gränd. Från kustlinjen i Nacka kan du dessutom enkelt ta dig till Stockholms skärgård via Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget.

I Sickla kan du med Tvärbanans linje 30 ta dig hela vägen till Solna Station, via bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik. Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av banan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030.

Nacka Kommun har över tiotalet uppskattade och fantastiska naturreservat. De större är Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. Det är alltid nära till havet då kommunens kuststräcka är över tio mil lång. Det finns även flertalet fina insjöar med möjlighet till både klipp- och strandbad.

Mitt i Nacka Kommun ligger Nacka Sjukhus där det även finns en närakut. Runt om i kommunen finns det även gott om lokala vårdcentraler. Här finns det dessutom goda utbildningsmöjligheter oavsett ålder. Allt från förskolor för dom små, grundskola och gymnasieskolor för de äldre.

För dig som är sportintresserad finns det många platser att besöka varav Hammarbybacken, Nacka GK eller Saltsjöbadens GK, Hellasgården och Nyckelviken är några av de mest populära. Dessutom finns det gott om gymanläggningar, simhallar, idrottsplatser, ishallar, padel- och tennishallar etc.

Utöver lokala centrum är Nacka Forum och Sickla köpkvarter två attraktiva shoppingcenter. För större matinköp finns ICA Maxi som är en välkänd stormarknad. I Dieselverkstadens gamla lokaler finner du även Filmstaden Sickla.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Aila Brunnberg

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Aila Brunnberg, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
+46767259829