Östersundsgatan 7, 12tr

Vällingby Parkstad, Stockholm Se på karta

2 175 000 kr

1 995 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Byggår
1964
Förening
BRF Råck16
Om föreningen
Avgift
2 731 kr/mån
Pris/m²
40 278 kr/m²

***Möjlighet att till accepterat pris förvärva denna fantastiska lägenhet, först till kvarn!***

***Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning***

En fantastiskt mysig och modern 1,5 i underbara Vällingby Parkstad! Här bor du högt upp i huset så insyn är inget du behöver oroa dig över.

Lägenheten är smart planerad och du har utöver ett modernt kök och stora sällskapsytor en stor garderob med plats för förvaring av nästan allt! Ett stort badrum och två franska balkonger!
Välkommen till ett hem att trivas i, du bor ett stenkast från matvarubutiken, tunnelbanan (Råcksta) och i huset finns en kiosk och gym. Tack vare att du bor på en sådan höjd och även att fönstren inte släpper in ljud märks det knappt av att du bor så nära. Med bara en tunnelbanestation eller ca 10 minuters promenad är du i Vällingby centrum. Här finner du resterande nödvändigheter.

Föreningen, var ska vi börja? Uppifrån takterassen och ner till biosalongen, det känns som det mest korrekta. Att börja med det bästa först går inte, denna förening erbjuder så mycket till sina föreningsmedlemmar så det blir svårt att säga vad som är bäst.

Takterassen en fantastisk utsikt över hela Västerort och hela vägen till Globen! Med stora sociala ytor blir detta ett fantastiskt ställe att spendera glada stunder och skapa minnen. Fortsätter vi strax innan för takterassen finner vi sällskapsrummet. Dessa och även biolokalen bokas via föreningens hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019