Kapellgatan 20, Högst upp

Västra Skogen, Solna kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34,2 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1976
Förening
BRF Rasten nr 7
Om föreningen
Avgift
1 959 kr/mån
Pris/m²
70 029 kr/m²

* Accepterat pris *
För mer information vänligen kontakta mäklaren.

Få lägenheter är bra planerade som denna! I denna trevliga 1,5:a med balkong kommer du njuta maximalt! Där ingen kvadratmeter går åt spillo. Fint renoverat kök smakfullt och en planlösning som tillåter fullt möblemang i vardagsrummet som möjliggör sociala kvällar i glada vänners lag. Optimalt planerad där du har ett stort allrum med plats för soffa , Tv-möbler samt en separat del för dubbelsängen. God förening med låg avgift.

Med sitt utmärkta läge för den typiska pendlaren och familjen som letar till barnvänligt området är Gamla Huvudsta området ett utmärkt alternativ!
Med ca 5-7 min till Solna C samt T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Ett stenkast från dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. I närområdet finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher. För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i bl.a. Karlbergs slottspark, längs med Karlbergskanalen eller i Hagaparken. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås även Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. För den som söker mer närservice finns Solna Centrum eller alla restauranger och caféer vid pulserande Hornsbergs Strand. För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

Välkommen till Kapellgatan 20!

- Högst upp
- Bra planerad med balkong
- Fina materialval
- Nära till kommunikationer - Huvudsta C och Västra Skogen och bussar
- Stabil förening med bra ekonomi.
- Stambytt fastighet 2002
- Fönsterbyten 2019
- Butiker och caféer och ett mecka av restauranger, caféer och butiker utanför porten
- Närhet till fina grönområden
- Promenadavstånd till Pampas marina, natur, shopping, restauranger och kommunikationer

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Solna

Kontakta mäklaren

Siyar Hamidanoglu

HusmanHagberg Solna
Mäklare Siyar Hamidanoglu, HusmanHagberg Solna
070-751 43 47