Ätravägen 22A, Accepterat pris

Bagarmossen, Stockholms kommun Se på karta

2 200 000 kr

1 995 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Studion i Bagarmossen
Om föreningen
Avgift
2 450 kr/mån
Pris/m²
68 750 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

- Optimalt planerad
- Öppen planlösning
- Gavelläge
- Grönska utanför fönstret
- Diskmaskin och kombinerad tvättmaskin i lägenheten
- Rymlig uteplats med kvällssol
- Nära natur och stadspuls
- Lugn återvändsgata

Kan detta vara Bagis mysigaste etta? Välkomna till denna välplanerade etta om 32 kvm på lugn återvändsgata i hjärtat mellan Kärrtorp och Bagarmossen! Här finner ni en bostad där inget har lämnats åt slumpen och ger er alla bekvämligheter som önskas i ett hem så som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden är belägen två trappor upp med ett härligt gavelläge som inbringar ljus från tre väderstreck, här bor ni verkligen granne med naturen. På uteplatsen finner ni den givna platsen för avkoppling - här blickar ni ut över grönskande träd och charmiga villor. Läget är perfekt med både närhet till natur och service samt kommunikationer. För den som vill känna stadens puls så tar tunnelbanan er in på knappt 15 min.

Föreningen bildades 2016 och lägenheterna stod färdiga 2017. Området är lugnt och lummigt med mysiga uteplatser som föreningens medlemmar kan nyttja. På gångavstånd från bostaden ligger det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana.

Promenadavstånd från lägenheten ligger både Kärrtorps centrum med tunnelbana och butiker samt Bagarmossens centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar dig in till Södermalm och Medborgarplatsen på ca 10 minuter. Det finns bussar (även nattbuss).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Kontakta mäklaren

Rebecka Svensk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
Mäklare Rebecka  Svensk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
072-163 15 59