Kommande

Bodagatan 11

Boda, Borås kommun Se på karta

685 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Södra Milstolpen i Borås
Om föreningen
Avgift
2 741 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
15 930 kr/m²
Kommande

Välkomna till denna genomgående fina 1:a med sovalkov. Här erbjuds 43 kvm fördelat på stort och fint kök med plats för matbord, badrum med tvättmaskin, hall med avhängningsmöjligheter, vardagsrum med sovalkov samt klädkammare.

Köket är renoverat med helt nya vitvaror, nytt kakel, bänkskiva och diskho. Genom hela lägenheten har man lagt ett och samma ekparkett och alla väggar och tak är nymålade. På en fondvägg i vardagsrummet finns en snygg trävägg med infällda spottar. Stor hall med avhängningsmöjligheter samt en stor garderob för all typ av förvaring. Badrummet är av äldre skick med det finns en helt ny tvättmaskin installerad.

Lägenheten är belägen på marknivå vilket är praktiskt för den som har svårare att gå i trappor, på framsidan av huset finns en källarvåning under vilket ger känslan av att man bor på vån 2. Samtliga fönster är belägna i västerläge med härligt kvällsljus. Då lägenheten är belägen i första huset på gatan bor ni med närhet till såväl parkering som busshållplats.

Lägenheten har just nu ingen balkong men kommer inom kort få en inglasad balkong på ca 6kvm (byggnationen förväntas börja vara klar V39). Balkongen kommer då ha en utgång från vardagsrummet och ha ett västerläge med eftermiddag och kvällssol.

Brf Södra milstolpen är en stabil HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, VA, sophämtning, bredband 250mbit och grundutbud TV. Till lägenheten finns källarförråd och matkällare. Cykelförråd och ytterligare tvättmöjlighet finner ni källaren.

Bra kommunikationer till högskola, centrum och nära påfart till R 40.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.