Vintergatan 2D, vån 4

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Rio i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
1 935 kr/mån
Pris/m²
78 571 kr/m²
Antal besök
1 850
Dagar på Hemnet
12

INSYNSSKYDDAD OCH EXKLUSIV ETTA HÖGT UPP I HUSET BLAND MOLNEN MED ENASTÅENDE UTSIKT OCH STOR BALKONG I RÄTT LÄGE BELÄGEN I EFTERTRAKTADE SUNDBYBERG!
Nu finns äntligen chansen att förvärva en makalös etta med molnen som närmsta granne, flexibla möbleringsmöjligheter, mildvidd utsikt från den stora balkongen i härligt söderläge, högkvalitativt och fullutrustat kök med grön carrara marmor och holländsk parkett, hög takhöjd, separat sovdel, samt högkvalitativa materialval som är beständiga över tid som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Föreningens gemensamma terrass blir som ett extra rum under årets varmare årstider där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Varje enskilt rum har en termostat där du reglerar värmen via golvvärmen själv efter önskad temperatur. Rio är byggt för att skapa en perfekt balans mellan sociala möten och den privata bostadens lugn. Mot huvudgatan, i det nedersta planet, finns butiker, populära caféer samt torg med uteservering som skapar liv och rörelse precis nedanför porten.

Föreningen accepterar juridisk person samt andrahandsuthyrning, restauranger och caféer i huset, övernattningslägenhet finns för tillresta gäster, cykelförråd med verkstadsdel och en gemensam takterrass för dess medlemmar!

Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad på Vintergatan som är en återvändsgata utan trafik med grönområden (Tornparken, Golfängarna och Lötsjön) i närheten, Tuletorget, flertalet gym, gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C med butiker, restauranger samt mycket goda kommunikationer. Stilrent vitmålade väggar ramar in den genomgående vackra holländska parketten på golvet. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bronze Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Caroline Hanell

Bronze Fastighetsförmedling AB
Mäklare Caroline Hanell, Bronze Fastighetsförmedling AB
076-3196470

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.