Skepparegatan 9D

Centralt, Norrköping Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Förening
HSB BRF Skepparegården i Norrköping
Om föreningen
Avgift
2 943 kr/mån
Pris/m²
29 762 kr/m²
Antal besök
2 407
Dagar på Hemnet
7

Det finns centrala lägenheter och sedan så finns det Skepparegatan 9D. Det är svårt att bo mer centralt. Mitt i Norrköping med närhet till allt ligger denna 42 kvm stora lägenhet. Med stora ljusinsläpp och en tilltagen balkong i söderläge är det en lägenhet som är lätt att tycka om.

Med en planlösning som inbjuder till sammankomster och umgänge passar lägenheten oavsett vart du befinner dig i livet. Bjud in vännerna på middag, laga mat tillsammans och låt kvällens diskussioner övergå från köket med den stora köksön, självklart med inbyggd vinkyl, till vardagsrumsdelen med inbyggda högtalare och gott om plats för även ett större sällskap.

Istället för att starta ett renoveringsprojekt passa på att utnyttja fördelarna med att bo i ett av Norrköpings mest centrala lägen. Att ha både shopping, trevliga restauranger och uteliv runt hörnet är bara några av många fördelar med Skepparegatan 9D.

Inom distanser om ett par minuter når du resecentrum, matbutiker, kultur- och uteliv. Addera ytterligare ett par minuter så når du universitet.

Välkommen till stabil HSB-förening där värme, vatten, grundutbud av tv och hushållsel ingår i månadsavgiften. HSB Skepparegården har genomfört stambyte, takbyte och fasadrenovering. Det finns inga planer att höja avgiften.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Finalist

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 14
    jul
    Tis 14 jul kl. 17:30–18:15
    Boka visning genom hemsida eller genom att kontakta mäklare
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.