Stockholmsvägen 13B

Centralt/Norrtull, Norrköpings kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1934
Förening
HSB BRF Norrgården i Norrköping
Om föreningen
Avgift
3 357 kr/mån
Driftkostnad
1 440 kr/år
Pris/m²
21 829 kr/m²

Nu vill vi presentera ytterligare en charmig och hemtrevlig lägenhet nordantill. Stockholmsvägen 13B, en 1,5:a om hela 41 kvadratmeter fylld av behag och en välkomnande känsla. Vid ankomst möts vi av en entré rymd med avhängningsytor och garderober för den optimala förvaringen. Direkt till vänster finner vi också bostadens badrum försett med badkar, WC och kommod. Denna lägenhet erbjuder också ett mycket välplanerat allrum. Eftersom vi här har ett bra kök med god arbetsyta, diskmaskin, skåpsförvaring och även en tillbyggd köksö försett med ytterligare förvaring samt fyra sittplatser till bords. Intill detta finner vi ett vardagsrum med plats för soffgrupp och direkt utgång till balkong. Bostaden har också ett smart planerat utrymme för säng eller kompletterande inredning i form av en alkov.

Här är vi belägna nordantill, perfekt för dig som prioriterar närhet till det mesta. Längre ner på Stockholmsvägen finner vi nämligen livsmedelsbutiker, snabbmatsrestauranger mm. Inte nog med det, bara ett kvarter ner har vi resecentrum som självklart förser dig med kommunikationsmöjligheter till jobb, skola, Norrköpings citykärna och mycket mer. På norr har vi också bara 5-10 minuter gång till campus för er som studerar. Vill du bara koppla av med en mysig promenad har vi också folkparken på andra sidan promenaden, där erbjuds promenadstråk längs strömmen, parker, glasskiosker och mycket mer.

Föreningen erbjuder också faciliteter såsom, hiss, gemensamt gym, bastu, samlingslokal, tvättstuga, cykelrum och övernattningsrum som går att boka. Till detta har föreningens vakt/trädgårdsmästare sett till så att man har en vacker och lummig innergård med grillplats som även den går att boka.

Varmt välkomna till välskötta föreningen Brf Norrgården och bostaden Stockholmsvägen 13B!
Vid intresse ring Gustav på
tel: 0766237723

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Gustav Azelius

HusmanHagberg Norrköping
Mäklare Gustav Azelius, HusmanHagberg Norrköping
0766-237723