Restalundsvägen 2

Centralt öster, Örebro Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Eyrafältet 2
Om föreningen
Avgift
2 374 kr/mån
Driftkostnad
3 432 kr/år
Pris/m²
41 333 kr/m²

Egen terass! Varmt välkommen till Restalundsvägen 2 beläget med bästa läge i centrala Örebro. Här bor du en trappa upp med en fantastisk terass, högt i tak och endast en kort promenad till centrum.

Lägenheten håller genomgående hög standard och präglas av ett exklusivt intryck med högt i tak, ljusa färger och påkostade materialval. Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av vita köksluckor, rostfria vitvaror och parkettgolv i hela bostaden. Stort helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av ett externt förråd.

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker ett bekvämt boende med hög komfort på en av Örebros bästa adresser. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud av bredband och TV.

I området Centralt/Öster bor du mitt i centrum. I kvarteret hittar du Behrn Arena som bjuder på bland annat allsvensk fotboll och SHL-Hockey. Runt knuten finns även gym, simhall och restauranger. Österut ligger naturreservatet Rynningeviken/Oset med möjligheter till trevliga promenader, utflyktsalternativ och vintertid även skridskoåkning. På öster/centralt har du självklart nära till flertalet förskolor och skolor. Till universitetet är det endast 2 km.

Passa på att gå på visningen och upplev den häftiga atmosfären samt den fina terassen. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via vår hemsida. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.