Dalviksringen 31

Dalvik, Jönköpings kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 10, hiss finns
Byggår
2019
Förening
Riksbyggen BRF Prostkvarnen
Om föreningen
Avgift
2 734 kr/mån
Driftkostnad
4 308 kr/år
Pris/m²
40 299 kr/m²

Söker och önskar du ett modernt och kvalitativt boende ska du titta närmare på denna bostadsrätt. Här möter du ett nybyggt och arkitektoniskt punkthus uppfört åren 2019-2020 med strategiskt läge på Dalviks höjder med majestätisk utsikt. Här välkomnas du till bostadsrättsföreningen Prostkvarnen som erbjuder faciliteter utöver det vanliga. Hög genomgående standard med den senaste tekniken av att bo i ett Smart hem. Några av dessa är ökad säkerhet, hemma/borta läge, koll på ditt hem via applikation.

Lägenheten har en välplanerad planlösning där varje kvadratmeder är klokt utformad. Här ges fin siktlinje rakt igenom lägenheten genom de dubbla balkongdörrarna till balkongen. Här från balkongen på fjärde våningen har du fantastisk utsikt med Prostkvarnsdammen mitt i blickfånget. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning med genomtänkt och bra förvaring, funktionellt kök med bra standard. Därtill ett helkaklat badrum i bra storlek med egen klädvårdsdel av en kombinerad tvätt- och tork. Ett inflyttningsklart och komplett boende för studenten eller som första boende vid flytten hemifrån.

Övriga faciliteter att tillgå i föreningen är den fullutrustade gästlägenheten med terass, badrum, litet pentry och den sköna dubbelsängen som väntar. Dessutom gemensamhetslokal med terass för spontana träffar som after work, matlag som träffas och lagar mat eller för den egna mindre bjudningen. Föreningen har också ett smart och välplanerat miljörum med komplett käll- och sopsortering. Som extra krydda och tillgång är föreningens takterass, gemensam och fri att använda precis när du vill, där du har slående och fantastisk utsikt över landskapet. Terrassen består av trädäck, ett levande sedumtak tillsammans med glesa solskydd. En fin oas för en stunds avkoppling i vårsolen.

Här på höjderna i Dalvik har man skönt avstånd till Jönköpings Centrum. Med lokaltrafiken och buss nummer 2 erbjuds täta avgångar var tionde minut under stora delar av dagen. Dessutom finns tillgång till bilpool i föreningen som ett alternativ. Med elcykeln är du i centrum på bara några minuter. I närområdet finns tillgång till dagligvaruaffär, pizzeria, dagis och skola och kyrkor. Vill man ta en promenad nås även trivsamma Stadsparken och Dunkehallaravinen på behagligt avstånd. För övriga frågor och vid intresse kontakta ansvarig mäklare Berndt Lindberg på mobilnummer
073-413 11 02.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Berndt Lindberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Berndt Lindberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 02