Edinsvägen 11

Ektorp, Nacka kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,5 m²
Våning
6, hiss finns
Förening
HSB BRF Tallmohöjden i Nacka
Om föreningen
Avgift
2 368 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
60 847 kr/m²

Välkommen till Edinsvägen 11, perfekt 1a med fin utsikt.

Här bor man på 6e våningen, fin utsikt och med ett härligt ljusinsläpp. Perfekt planerad bostad som är smakfullt renoverad med plats för både säng, soffa och matplats i det stora rummet med generöst fönsterparti och fransk balkong. Ljust och härligt kök med fönster ut. I hallen finns det avhängning och bra förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat badrum som stambytes 2021. Till lägenheten tillhör också två förråd, ett större vindsförråd samt ett matkällarförråd i källaren.

Välskött förening med bra ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten & tv.

Endast 800 meter promenadväg till Ektorp centrum med utbud av både matbutiker, restauranger och mycket goda bussförbindelser. Buss till Slussen tar endast 20 minuter.

Området gränsar till villaområden, som erbjuder fina kringmiljöer med strövområden och båtliv. Här har man nära till det mesta, såsom badsjö, havet, skogen och stan. Närliggande Nyckelviken ger massvis med naturupplevelser och skiftar vackert med årstiderna. Även Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet och en liten mysig badplats ligger nära. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv.

Tröttnar man på idyllen, så går bussarna till stan ofta. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Forum Nacka som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Paul Karlström

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Paul Karlström, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
+46707359364

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.