Ymergatan 17C

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
HSB BRF 18 Liljan i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 736 kr/mån
Pris/m²
49 367 kr/m²

!!ACCEPTERAT PRIS!!
Med ett trevligt läge utan insyn ligger denna fina genomgångsetta med trägolv och ljus färgsättning. Stort lättmöblerat vardagsrum med utgång till den soliga balkongen med fin utsikt, välbevarat originalkök med matplats vid fönster och ett badrum med moderna färger. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och en matkällare.

HSB 18 Liljan är en stabil och trygg HSB förening där de stora renoveringarna redan är gjorda. Här får ni fördelen att både kunna odla, snickra och gymma på hemmaplan då föreningens medlemmar får tillgång till ett eget upprustat gym, hobbyrum samt kolonilotter där de kan odla blommor och kryddor mm. Föreningen har även två stora trädgårdar med grillar och sittgrupper.

Här bor ni i lugna Fålhagen, omgiven av vackra äldre hus och med ett mycket centralt läge. Med ca 5 minuter promenadsträcka till resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns affärshuset Kvarnen med bl.a. ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Coop finner ni endast en 3-minuters promenad ifrån lägenheten. Utmärkt promenadavstånd till city och nära till universitet och nationer!

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Beyar Hajo

Widerlöv Uppsala
Mäklare Beyar Hajo, Widerlöv Uppsala
076-200 83 12