Sysslomansgatan 20 A

Främre Luthagen, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1965
Förening
BRF Arthur
Om föreningen
Avgift
1 482 kr/mån
Driftkostnad
4 404 kr/år
Pris/m²
59 833 kr/m²
Antal besök
1 513
Dagar på Hemnet
9

Utmärkt planerad 1:a med ypperligt läge i Främre Luthagen. Här bor ni i ett trevligt läge på våning 3 med hiss från markplan och låg avgift!

Lägenhetens ca 30 kvm fördelar sig på ett rum med plats för både säng, soffa och matplats. Här finns även en platsbyggd arbetshörna. Smakfullt arbetskök från med gott om förvaring bakom de ljusa luckorna samt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Föreningen har en god ekonomi och flera av de stora renoveringarna är utförda. I källaren finns två bokningsbara tvättstugor, mangelrum med pingisbord samt cykelrum. Föreningen har ett garage med 39 garageplatser och 1 mc-plats samt en gästparkering utomhus. Till huset hör en stenbelagd innergård med vackra planteringar samt ett lusthus.

Synnerligen attraktivt läge i Främre Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, stort utbud av restauranger, välsorterad livsmedelsbutik (07:00-23:00), vackra Vasaparken samt bekvämt gångavstånd till city och stationen. Till Ekonomikum promenerar du på ett fåtal minuter!

Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB