Smedsbacksgatan 32, 3 tr

Gärdet, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 995 000 kr -17 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1940
Förening
BRF Smedsbacksgatan 32
Om föreningen
Avgift
1 758 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
89 107 kr/m²

VISAS PÅ SÖNDAG! - Välkommen till en nyrenoverad pärla på Smedsbacksgatan på Gärdet. Området är ett unikt exempel på funkisarkitektur, och fastigheten ligger på Gärdeshöjden med utsikt mot Stora skuggan, Hjorthagen och Värtan. På fem minuters gångavstånd finns Ladugårdsgärdet, och på 10-15 minuters gångavstånd når du shoppingcentret Fältöversten, Tessinparken och Stora skuggan. Mycket goda kommunikationer med närhet till både T-bana och bussar.

Fastigheten är byggd 1940 och bostadsrättsföreningen har 3 lokaler och 30 lägenheter, varav 3 är hyresrätter. Föreningen har en god ekonomi, låg belåning och är mycket välskött. Fastigheten har 6 plan samt källarplan. Hiss finns och har motoriserad innergrind och talande planangivelse och barnvagnsramp. Stambyte är genomfört och fiber-bredband är installerat. Alla lägenheter har också säkerhetsdörr och ett förråd i källaren.

Här bor du i ett lugnt läge, högt upp och har fin utsikt utan insyn. Ett ljust och soligt läge i sydväst med extra stor balkong. Här kan du njuta av solen från lunch fram till solnedgången. Lägenheten är renoverad med stor omsorg och kärlek. Köket är nytt och har vita spegelluckor med guldbeslag. Alla bekvämligheter finns som induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys och inbyggd mikro. Förvaring är viktigt för många och det har man tänkt på vid renoveringen. Utöver högskåpen i köket finns ett extra vitrinskåp och avställningsyta med förvaring under. Smakfulla garderober med skjutdörrar och inredning med både hyllplan av stänger för kläder. Golvet är också nytt och av hög kvalitet i ek, lagt i vackert mönster.
För att få ett lite större vardagsrum är sängen platsbyggd ovan soffan med stege. Under sängen är det infällda spottar som gör det lite extra mysigt på kvällarna.

Badrummet är utrustat med dusch och handdukshängare med värme. Även det i fint skick. När det är dags att tvätta tar du dig bekvämt ned till tvättstugan som föreningen har renoverat och installerat nya maskiner.
Det här är en perfekt lägenhet för den som vill ha en toppenfin, nyrenoverad lägenhet där inget behöver göras. Bara ta nyckeln och flytta in. Du får också förmånen att bo i en stabil och ekonomiskt stark förening.

Önskar du boka en tid för personlig visning är du välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11.

Läs mer hos mäklaren
Individa fastighetsmäkleri AB

Kontakta mäklaren

Irene Hildebrandt

Individa fastighetsmäkleri AB
Mäklare Irene Hildebrandt, Individa fastighetsmäkleri AB
070-855 03 11

Visningstider

  • 4
    dec
    Imorgon kl. 12:30–13:00
    Allmän visning. Anmäl gärna att ni kommer till Iréne Hildebrandt, 0708-550311. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.