Inteckningsvägen 33

Hägerstensåsen, Stockholms kommun Se på karta

2 400 000 kr

2 000 000 kr +20 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Nej
Byggår
1945
Förening
BRF Intecknaren
Om föreningen
Avgift
2 248 kr/mån
Pris/m²
72 727 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!

På denna omtyckta och trivsamma adress på inteckningsvägen 33 finns nu denna fantastiska bostad om ett rum och kök. Här har man möjlighet att kunna göra denna bostad till sitt dröm boende.
Det här är en välplanerad, rymlig lägenhet med sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter och lätt möblerat rum. Denna bostaden har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem!

Brf Intecknaren bildades 2012 och består av 20 lägenheter (1 hyresrätt kvar - dolt kapital!). Det är en stabil förening med god ekonomi och egna parkeringsplatser (f.n. kö). Men det finns gott om parkering på närliggande gator och tecknar man abonnemang för boendeparkering kostar det endast 300 kr/mån (taxa 5).

Inteckningsvägen 33 har ett utmärkt läge på Hägerstensåsen och livet på Hägerstensåsen är enkelt och kommunikationerna är utmärkta. Inteckningsvägen 33 ligger endast 450 meter från tunnelbana Hägerstensåsen och med några steg ytterligare nås Ica Hägerstensåsen med omkringliggande "Åsens" torg. På "Åsens" torg hittas förutom ett Ica även blomsteraffär och ett flertalet restauranger för snabba och trevliga middagar, dag som kväll.

Fortsätter du till fots bort nås Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden med sina grönområden och vattenlek i Vinterviken. Här finns också ett stort urval av fler restauranger för sensommarens alla kvällar och badbryggor för dopp både dag och kväll. En kort promenad bort nås Telefonplans -och Midsommarkransens utbud av restauranger och matbutiker. Vill du äta lunch eller middag hittas bland annat populära restaurangen Landet (populärt på kvällstid för områdets invånare), hamburgerrestaurangen KRUBB och restaurangerna-i-tre Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Svenska Pizzaköket. Kaffet take-away köper du på antingen på Bonne Femme stenugnsbageri, AB Café eller Söderbergs bageri och kafferosteri.

Till Slussen tar det 11 minuter med tunnelbana, till Liljeholmen 6 minuter och vill du hellre ta buss 147 till Liljeholmen går den nästgårds (från Sparbanksvägen). Strax nedanför lägenheten hittas Västertorps idrottshall, Hägerstensbadet med utomhuspool och minigolf samt ett utegym. Gymkedjan Puls & Träning har just slagit upp portarna på fem minuters promenadavstånd.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Fredrik Hansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Fredrik Hansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0709497790