Kommande

Trollesundsvägen 137

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Byggår
1957
Förening
HSB BRF Högdalen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 183 kr/mån
Driftkostnad
5 600 kr/år
Pris/m²
41 026 kr/m²
Kommande

För dig i början av din bostadskarriär eller för dig som vill skala ner till något mindre är denna trevliga 1-rummare som klippt och skuren för dig. En fiffig planlösning och rumsutformning som tillvaratar på varje kvadratmeter på bäst tänkbara sätt. Många originaldetaljer från tiden lägenheten byggdes. Belägen i härliga Högdalen i ett flerbostadshus byggd på 1950-talets andra hälft.

Vi kliver in i den inbjudande mindre entrén med goda avhängningsytor samt plats för en byrå för förvaring precis till vänster om ytterdörren. Rakt fram hittar man det helkaklade badrummet i bra skick med dusch och en installerad tvättmaskin.

Till höger om entrén kliver vi vidare in i hallen som utgör navet i lägenheten med tillgång till såväl vardagsrum som kök. Ett ljust inbjudande fräscht parkettgolv finns i hallen och köket. Parkettgolvet i vardagsrummet utgörs av ett originalgolv.

I hallen hittar man rejäla förvaringsytor för att trolla bort skrymmande prylar. I fil hittar man såväl ett förvaringsskåp, en rejäl klädkammare samt en stor garderob. Alla med originaldörrar i en trevlig ljus träfanér. I hallen hittar man rejäla förvaringsytor för att trolla bort skrymmande prylar. I fil hittar man såväl ett förvaringsskåp, en rejäl klädkammare samt en stor garderob. Alla med originaldörrar i en trevlig ljus träfanér. I klädkammaren får du till och med plats för din mountainbike som alla andra prylar.

Vid hallens slut tronar ett mysigt kök utrustad med köksbänk och ljusgula köksluckor och skåp i original med gott och förvaring. Köket utrustat med spis/ugn (2011) vidare kyl/frys (2011) och frys. Utrymme finns för att komponera alla tänkbara rätter. Här får du plats med ett köksbord för fyra personer. Här börjar du dagen med en kopp kaffe och frukost. På kvällen en lockande middag. Ett behagligt ljusinsläpp med två fönster i österläge.

Vardagsrummet ligger till vänster om hallen. Här får du plats med säng eller om du heller föredrar en bäddsoffa för ytterligare social yta när du har gäster på besök. Självklart få du plats med en vanlig soffgrupp och TV-bord för mysiga hemmakvällar. Ett stort fönster och en fransk balkong också med ett behagligt ljusinsläpp. Utanför en prunkande grönska under vår och sommar med bra insynsskydd.

Lägenheten har en bra funktionell rumsutformning och planlösning oavsett om det handlar om vila, matlagning, socialt umgänge eller om man behöver arbeta hemifrån. Ett stenkast från Högdalens Centrum med ett stort affärsutbud. Nära till Tunnelbana och bussar. Med kommunikationer i alla väderstreck. På drygt 25 minuter är du inne i centrala Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna

Kontakta mäklaren

Michael Fryer

Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna
Mäklare Michael Fryer, Stockholm, Högdalen - ERA Hem Mäklarna
076-555 98 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.