Burspråksvägen 2

Johanneshov/Skärmarbrink, Stockholm Se på karta

1 450 000 kr

1 750 000 kr -17%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Balkong
Nej
Byggår
1942
Förening
BRF Kupolen 5
Om föreningen
Avgift
1 294 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
72 500 kr/m²
Antal besök
1 962
Dagar på Hemnet
19

• Renoverat kök
• Låg månadsavgift
• Nära natur och goda kommunikationer
• Stabil förening med låg belåning om ca 2900 kr/kvm
• Föreningen äger marken

Välkommen till denna underbara etta med ett utmärkt läge, lugnt men ändå nära allt man kan önska sig. Känslan i lägenheten är fantastisk, en etta utöver det vanliga. Vita väggar, mörkt golv, ett fönster som nästan går från vägg till vägg och dessutom ett renoverat kök samt ett helkaklat badrum.

Rummet är lätt att möblera och här får det mesta plats då kvadratmetrarna är bra planerade. Det första man nås av är den höga takhöjden, det renoverade köket och det genomgående parkettgolvet.

På ett stenkasts avstånd ligger Globen City och Tele2 Arena med stort utbud av caféer, restauranger, matbutik, shopping och ett berikande kulturliv.

Här bor man avskilt på lugn gata men lagom nära för den som vill känna Södermalms citypuls för ett ännu bredare utbud av uteliv. För den som tycker om friluftslivet har man även Nackareservatet samt Hammarbybacken runt knuten. Tunnelbanestationen vid Skärmarbrink ligger ett par minuters promenad bort. Härifrån når man T-centralen på tio minuter. Stationerna vid Globen och Blåsut ligger också nära. Knutpunkten Gullmarsplan finns även den på gångavstånd. Det är lätt att ta sig in till fots eller med cykel till Södermalm.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019