Kantorsgatan

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Avgift
2 400 kr/mån
Pris/m²
39 242 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka din privata visning av bostaden.

Kvadratsmarta lägenheter med balkong eller uteplats i Kapellgärdet med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Här bor du i välplanerade bostäder med närhet till goda kommunikationer. Planerad inflytt våren 2022. Se länk till projektet för mer information.

Kvadratsmart enrummare med öppen planlösning mellan kök och allrum där stora fönsterpartier bidrar till att skapa ljus och extra rymd till bostaden. Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar samt vita innerdörrar. Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober och ett städskåp. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga. IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckor som är inredarens val. Här finns vitt kakel ovanför den ljusgrå betongmönstrade bänkskivan i laminat. Vidare utrustas köket med energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll och spiskåpa i rostfritt utförande. Praktisk sovdel med en garderob samt utgång till stor uteplats. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv (Kustgranit) och vitt kakel. Här finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin).

Till lägenheten hör ett förråd som finns på vinden eller gården. Hissen går från entréplan. P-plats finns att hyra i granngaraget. Separat kö tillämpas. Planerat pris för p-plats är 1150 kr/mån.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Nyproduktion Stockholm

Visningstider

  • 20
    jul
    Mån 20 jul kl. 16:00–16:30
    Visning av brf Inreda i Kapellgärdet! Visning sker på S:t Persgatan 26D.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.