Nyproduktion

Brf Knytkalaset 1-1305

Kirseberg, Malmö Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
BRF Knytkalaset
Om föreningen
Avgift
2 705 kr/mån
Pris/m²
34 615 kr/m²
Nyproduktion

Det är miljövänligt att bo litet, för att inte tala om ekonomiskt. För dig som inspireras av en minimalistisk livsstil, så kan 39 kvm vara precis det du behöver. I Brf Knytkalaset har man lyckats med att skapa smarta kvadratmeter. Mycket bostad för pengarna. Social yta på hela 22 kvm plus den generösa balkongen i sydvästläge. Fint ljus. Gröna omgivningar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Alla rum har 3-stavsparkett av mattlackerad ek och vitmålade väggar.

Det ska vara lätt att laga god mat. Köksdelen har en inredning från Marbodal med luckor och lådor i vitt. Bänkskivan är i sobert grått laminat. Vitvarorna består av infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl/frys.

Badrummet har grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Väggarna är helkaklade i vitt, och badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Här finns såklart allt det som ska finnas i ett badrum. Toalett, spegel med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork och hörndusch. En egen kombimaskin gör att du inte behöver bråka med grannarna om vem som inte tog bort luddet.

Parkering och förråd
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en garageplats i närliggande byggnad. Det är först till kvarn som gäller på garageplatserna. Alternativet är såklart att boka en bil från bilpoolen. I Sege Park utvecklar Malmö stadens mest hållbara område. Med allt från lokala energikällor, smart elnät till återbruksstation och cykelpool. Ta steget och nyttja till fullo.

Till alla bostäder i Knytkalaset finns ett förråd. Se bofaktablad för placering i lägenheten. Här kan du ställa skidorna på sommaren och solstolen på vintern.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy i just din lägenhet.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.