Kommande

Fabriksgatan 3

Kumla, Kumla kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Gladan i Kumla
Om föreningen
Avgift
2 158 kr/mån
Pris/m²
32 206 kr/m²
Kommande

Här erbjuds en ljus, kvadratsmart och stilren lägenhet med öppna ytor som ger plats åt kreativitet och inspiration. Om du är i ett skede i livet där du helst inte vill tänka på renoveringar kan denna lägenhet vara helt rätt för dig – den är nämligen fortfarande som ny. Här ges chansen att förvärva föreningens enda 1:a. Med en låg avgift så är detta det perfekta boendet för dig som vill hålla ner kostnaderna!

Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande hall med platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Sedan kommer vi till ett ljust och öppet allrum med plats för säng och matgrupp. Badrummet är helkaklat och har toalett, duschvägg och kombimaskin. Det märks att varje kvadratmeter är väl genomtänkt i denna bostad för att skapa den optimala planlösningen.

Köksdelen som är ett kvalitetskök från Marbodal, har utrustats med vitvaror från Electrolux såsom induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Här har dessutom tillval gjorts i form av rostfria vitvaror vilket gör att köksdelen känns mer exklusiv.

I allrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda och mysiga uteplats om 6 kvm med västerläge och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar.

Gladan är en mycket trivsam och central del av Kumla. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns matbutik, busshållplats, tågstation och lekparker.

Vill du gå på visning redan nu? Kolla då på vår 3D-visning!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Kontakta mäklaren

Ludwig Åhlund

Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Mäklare Ludwig Åhlund, Svensk Fastighetsförmedling Kumla
0730-77 07 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.