Mellangatan 20A

Liljeholmen, Jönköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1937
Förening
BRF Fänriken 6, Mellangatan 20 i Jönköping
Om föreningen
Avgift
1 563 kr/mån
Pris/m²
53 393 kr/m²

En underbar förvandling från gammal till ung. Ljust, fräscht, öppet och välplanerat. Planlösningen och planeringen av dessa 28 kvm på Mellangatan 20A är genialiskt genomtänkta och innefattar en rad bekvämligheter som kan tänkas behövas på en mindre yta. Funktionen är maximal och helt optimal för den som efterfrågar en riktigt schysst enrummare med en låg månadsavgift om endast 1563 kr/mån.

Från entrétröskeln följer lugna toner och material i samförstånd med det skimmer av ljus som faller in från fönsterpartierna. Välavvägda ingredienser i form av kök, badrum och vardagsrum smälter samman likt en fullträff och där resultatet är inbjudande och otroligt attraktivt. Som om det inte vore nog är lägenheten utrustad med en egen balkong.

Omgivningarna är lika varierande som nära inpå. Både närheten till Vätterstranden och den vackra Liljeholmsparken är bidragande orsaker till att området är så populärt att sätta bo i. Rocksjön ligger ett stenkast åt ena väderstrecket med gångstråk, minigolfbana, vårdcentral och glasskiosk längs vägen. Stan med alla dess bekvämligheter ligger åt andra och Vättern med Jönköpings egna Riviera åt det tredje.

I närområdet finns vårdcentral, förskola och skola och på bekvämt promenadavstånd ligger A6 köpcenter. Områdets livsmedelsbutik på krypavstånd! Här bor man med all säkerhet bekvämt med stadens liv och sus inom räckhåll men ändå lite avskilt.

En läcker och kvadratsmart etta med maximal funktion, och i ett synnerligen attraktivt läge. Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Andreas Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Andreas Efram, Bjurfors Jönköping
0723-258800