Nyproduktion

Systerbrunnsvägen 13

Malmö Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Avgift
2 626 kr/mån
Pris/m²
38 333 kr/m²
Antal besök
946
Dagar på Hemnet
26
Nyproduktion

Bonum 55+ - Välplanerad etta med separat sovalkov och inglasad balkong i söderläge. Här bor du bekvämt och modernt med hög standard på inredningen med kök från Marbodal och badrum från Svedbergs. Öppen och lättmöblerad yta mellan kök och vardagsrum. Därifrån kommer du sedan ut på den inglasade balkongen som gör det lätt att förlänga sommarkvällarna. I det helkaklade badrummet har du en kombimaskin för att underlätta din vardag. Välkommen till din nya verklighet!

Nu sker försäljning av Bonum Brf Sångstenen, 52 välplanerade och modernt inredda bostadsrätter belägna på ett lugnt och naturnära läge i det nya Elinegårdsområdet i sydvästra Malmö. Området ligger mitt emellan Limhamns Kalkbrott, Djupadal samt Elinelunds och Mossängens koloniområden. Planerat tillträdesdatum är våren 2023, och sommaren 2021 börjar vi bygga.

Bonum är för dig som fyllt 55+ och är Riksbyggens koncept för seniorboende i bostadsrätt. Bostäderna är ljusa, luftiga och lättskötta med hög standard. Hemmet skall vara inbjudande, tryggt och praktiskt, utformat för att fungera även om behoven förändras med tiden.
En Bonumvärd finns till hands i föreningen på utsatta tider för att underlätta vardagen för dig som boende. I Bonumvärdens uppgifter ingår att samordna aktiviteter, men också att hjälpa till med utförandet eller beställandet av olika tjänster, skötsel av fastigheten och innergården. Han eller hon blir således ett välkänt ansikte att kunna vända sig till i föreningen.

Läget är ypperligt med ca 5-10 minuters bilväg till Emporia och Hyllie Station, Limhamn, Sibbarp, Bunkeflostrand och Klagshamn. Två huskroppar skall byggas med lägenheter från 1 rok till 4 rok. Utmärkande är en grön, vänlig atmosfär och fina utemiljöer.
En gemensamhetslokal finns att tillgå i föreningen, och i området finns service i form av mataffär och bra bussförbindelser till såväl Hyllie, Limhamn som Malmö City.

Bonum Brf Sångstenen är för dig som vill kunna njuta av det goda i livet.
Läs gärna mer på www.bonum.se/sangstenen och kontakta oss för mer information, eller om du önskar köpa/reservera en utav våra lägenheter!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019